Menu

A

|

A

.

Bιβλίο Επισκεπτών

Bιβλίο Επισκεπτών

Καλωσορίσατε στο βιβλίο επισκεπτών της ιστοσελίδας μου.
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να αφιερώσετε λίγο χρόνo γράφοντας τη γνώμη και τις ιδέες σας για τον δικτυακό μου τόπο.

.

Bιβλίο Επισκεπτών

Bιβλίο Επισκεπτών

Καλωσορίσατε στο βιβλίο επισκεπτών της ιστοσελίδας μου.
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να αφιερώσετε λίγο χρόνo γράφοντας τη γνώμη και τις ιδέες σας για τον δικτυακό μου τόπο.

 • Dimitra Moustaki

  Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε μια τόσο ξεχωριστή δουλειά!!!! Μια ιστοσελίδα που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! Που στόχο έχει την ενημέρωση των επισκεπτών για την δημοσιογραφική πορεία της κυρίας Παρασκευοπούλου καθώς και κάποιων προσωπικών της επιλογών χωρίς προβολή της προσωπικής – οικογενειακής της ζωής.
  Συγχαρητήρια Αντριάνα μου!!!

 • Νίκος Φιλιόπουλος

  Η αξία της ιστοσελίδας είναι ανάλογη με την δική σου Ανδριάνα, τεράστια.

 • Δημήτρης Νανόπουλος

  Αγαπητή κα Παρασκευοπούλου,

  Τα πιο εγκάρδια και θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου για την ιστοσελίδα σας. Δεν εκπλήσσει βέβαια ούτε η σοβαρότητα ούτε

  η καλαισθησία ούτε το μη τετριμμένο περιεχόμενό της, καθώς είχα την καλή τύχη να γνωρίσω τον επαγγελματισμό

  σας στη συνεργασία που είχαμε πρόσφατα στη ΔΤ. Ο ενθουσιασμός σας για ένα πολύ δύσκολο επιστημονικό θέμα,

  ήταν απαράμιλλος και κατορθώσατε μια παγκόσμια πρωτιά για τη Δημόσια Τηλεόραση, δηλαδή, να προ-παρουσιάσετε

  μια αντικειμενικά μεγάλη κοσμολογική ανακάλυψη! Εύχομαι πάντα τέτοια!

 • thanasis makris

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΗΘΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

 • http://polsociology.blogspot.com Vasiliki Georgiadou

  Αγαπητή Αντριάνα, καλή επιτυχία στον καλαίσθητο και ενδιαφέροντα ιστότοπό σας. Εύχομαι να γεμίζει διαρκώς με υλικό και να επικοινωνεί διαδραστικά με το σύνολο της έντυπης και τηλεοπτικής δημοσιογραφικής σας δουλειάς.

 • Nigel Lowry

  Dear Andriana, Congratulations on your beautiful site which represents
  you very well – Glamour meets Gravitas. Thank you so much for bringing
  your charisma, warmth and professional know-how to our event the last
  three years. I’m a huge fan, you know!

 • http://www.ya-chara.gr Yannis Charalampidis

  Εξαιρετική η ιστοσελίδα σου, έξυπνη, καλαίσθητη, πρωτότυπη, περιεκτική. Πιστεύω σαν εσένα!

 • Michalis Maloudis A

  Εξαίρετη δουλειά η ιστοσελίδα σας. Εύχρηστη και ξεκούραση με γήινα χρώματα που δίνουν σοβαρότητα αλλά κι αλεγκρία! Όσο για σας είστε μια εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο των media, σαν δημοσιογράφος και σαν γυναίκα! Εύχομαι πάντα επιτυχίες και υγεία!!!

 • http://www.vgontzas.gr/ Antonis N. Vgontzas

  Αγαπητή Αντριάνα,
  Καλοδουλεμένη η ιστοσελίδα σου με “κλασσική αρχιτεκτονική”. Χωρίς να αντιγράφει κάποια άλλη. Ενώ στο δελτίο ειδήσεων ασχολήσε με όλα τα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας στην ιστοσελίδα σου δεν αντιγράφεις το δελτίο ειδήσεων! Πάντως, κατάφερες να μην είσαι διαφορετική στις διάφορες δραστηριότητές σου! Πολύ δύσκολο στις ημέρες μας που γεμίσαμε με “δήθεν”. Είσαι μέσα στα πράγματα, χωρίς να είσαι επιθετική και αρπακτική.
  Θα μου επιτρέψεις ελάχιστα σχόλεια για τον τρόπο που παρουσιάζεις τις ειδήσεις. Συνομιλείς ελεύθερα με το συνομιλητή σου, χωρίς να κάνεις λάθη και χωρίς να τον παγιδεύεις. Δημόσια εξομολογούμαι ότι όταν φεύγω από το στούντιο μετά από συνέντευξη νιώθω πάρα πολύ ευχάριστα.

 • https://www.facebook.com/GastroThemis?fref=ts Themis Chatzopoulos

  Πολύ καλή δουλειά στη στη σελίδα σου, μα πάνω απ’ όλα πολύ ιδιαίτερη με αυτή την ”αριθμητική συμπαντική μαγεία” (κι όχι μόνο) που σε διακατέχει και που συμπαρασέρνει στο πέρασμα της σκέψεις, ιδέες, αισθήσεις και μυαλά! Απλά ενθουσιασμένος συνέχισε έτσι ακριβώς κι ένα τελευταίο σχόλιο..: 2211320118209107 11320179113..!

 • John Stephen Bailey

  Dear Mrs.Paraskevopoulou,
  It is a pleasure to add my expression of appreciation and admiration for your many professional achievements and contributions and especially the wonderful presentation on the evening of the “Mediterranean College Education Awards”.